X
 11.05.2022 Стипендии

Програма за стипендии за жени во финансии ФИНЦАД

ФИНЦАД програмата за стипендија за жени во финансии има цел да ги охрабри и поддржи жените во полето на финансиите, особено оние што сакаат да имаат кариера во управувањето со финансиски средства и други полиња. 

Повеќе информации можете да добиете ТУКА.

Доколку сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА најдоцна до 30 мај.
Активен до:    30.05.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии