X
 12.01.2022 Стипендии

Стипендии за прием на Универзитетот во Торонто за меѓународни студенти

Универзитетот во Торонто е еден од најдобрите универзитети во Канада, а дипломите од овој универзитет се признаени во светот. Универзитетот нуди голем број награди за прием за меѓународни студенти.

Повеќе информации можете да добиете ТУКА.

Доколку сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА.
Активен до:    31.12.2099
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии