X
 12.05.2022 Стипендии

Стипендии од Универзитетот „Крал Абдулазиз“, Саудиска Арабија

Универзитетот „Крал Абдулазиз“ во Саудиска Арабија доделува целосни стипендии за магистерски и докторски студии. Стипендиите се наменети за кандидати од целиот свет.

Пријавувањето е во текот на целата година. Повеќе информации може да најдете овде. 
Активен до:    31.12.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии