X
 13.05.2022 Стипендии

Стипендии за истражувачки престој во Тајван

Владата на Тајван доделува целосни стипендии за странски студенти и академици кои се заинтересирани да спроведуваат истражувања поврзани со Тајван и регионот.

Стипендиите се доделуваат за период од 3 до 12 месеци на универзитети и академски институции во Тајван.

Пријавувањето трае до 14 јули. Повеќе информации пронајдете овде
Активен до:    14.07.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии