X
 13.05.2022 Стипендии

Стипендии за истражување на магистерско и докторско ниво во Австралија

Владата на Австралија доделува стипендии за странски студенти кои сакаат да спроведат истражување на универзитетот „Флиндерс“. Стипендиите се доделуваат за период до 3 години за докторска диплома и до 2 години за магистерска диплома.

Рокот за пријавување е 5 август.

Повеќе информации пронајдете тука.
Активен до:    05.08.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии