X
 13.12.2019 Колумни

Колумна за другата страна на олимпискиот медал: Трошките што им ги фрлате на овие деца се нула!

Секое чудо за три дена. Така и оваа информација за успехот на јуниорите од Македонија на 16. Меѓународна олимпијада по природни науки што се одржа во Доха, Катар, од 3 до 12 декември 2019, ќе ја однесе ветерот. Прочитајте повеќе на Деца.мк


Издвојуваме

Колумни