X
 23.04.2015 Технологија

Натпревар за најдобро бизнис М2М решение во доменот на "Интернет на нештата"

„Business Wall of Fame” е новата иницијатива на Дојче Телеком која им нуди можност на компании што развиваат бизнис М2М решенија (mashine 2 mashine) да се пријават на меѓународниот натпревар во кој се избираат најдобрите пријавени „IoT“ (Интернет на нештата) решенија кои ќе имаат можност да се пласираат на локален или на меѓународен пазар.

 

“Business Wall of Fame” нуди можност за заедничко партнерство со Дојче Телеком и Македонски Телеком, овојпат со фирми коишто веќе имаат развиени М2М решенија со вклучен хардвер, софтвер и поврзување и се применливи за компаниите како крајни корисници.


Натпреварот е наменет за компании, a добредојдени се сите иновативни решенија од сите индустрии кои ја поедноставуваат работата на бизнис корисниците и се во доменот на „IoT“  „Интернет на нештата“.

Пријавете се за натпреварот за најдоброто ИоТ решение

Повеќе информации за „Интернет на нештата“ во следново видео:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија