X
 14.06.2015 Економија

Отворени се над 100 работни места... Огласи за вработување во Carrefour, КАМ, СЕТ компјутери, Винер осигурување....Во моментов активни се над 40 огласи за вработување во Македонија со над 100 отворени работни позиции. Сите огласи можете да ги погледнете на ОВОЈ ЛИНК

Познатиот светски ланец на маркети, Carrefour, за својот маркет во Скопје објавува оглас за вработување, условите прочитајте ги ОВДЕ

КАМ вработува! Отворени се повеќе позиции ширум Македонија, линк до огласот

ВИНЕР осигурување има потреба од... Целосниот оглас прочитајте го ОВДЕ

СЕТ компјутери има отворени две работни позиции, повеќе информации на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија