X
 29.12.2015 Образование

После празниците ќе се одржи вонредна седница за изградбата на двата факултетаГрупа од 21 сенатор го потпиша барањето на Професорскиот пленум да се дебатира по ова прашање. Професорите велат дека треба да се расчистат сите дилеми, да се добијат одговори на прашањата кој ги исчече дрвјата, зошто беше повиката специјална полиција и да се откријат повеќе детали околу градежните работи.
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование