X
 27.01.2016 Живот

Повик до сите студенти! Присуствувајте на најголемиот саем за работа во АмерикаПрисуствувајте на НАЈГОЛЕМИОТ САЕМ за Work & Travel USA. Повеќе од 100 работодавци чекаат на вас. Саемот ќе се одржи во понеделник 1-ви февруари во Холидеј Ин.

Регистрирајте се на info@kouzon.com.mk. Регистрацијата е отворена до петок, 29-ти јануари.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот