X
 18.05.2016 Живот

"Допри го Сонцето - Откриј ја тајната за почетокот на светот"На 11-ти и 12-ти јуни во пазувите на прекрасниот Кожуф и околината на селата Рожден, Мајден и мистичниот Алшар ќе се одржи првото издание на велосипедскиот спортско-рекреативен настан „АлШар 2016”. Картите се пуштени во продажба... Повеќе информации за настанот можете да најдете на ОВОЈ ЛИНК

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот