X
 22.06.2016 Образование

УГД го објави конкурсот за упис на студенти за учебната 2016/2017
Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип го објави конкурсот за академската 2016/17 година за додипломски студии. На Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип има вкупно 5.238 слободни места, од кои 3.335 за редовни студенти во државна квота, 1.008 за квота редовни студенти со кофинасирање и 895 за вонредни студенти.Првиот уписен рок ќе биде на 15-ти, 16-ти и 17-ти август

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование