X
 08.07.2016 Образование

Да и` помогнеме на Драгана да го студира тоа што го сака

Драгана Стефановска е дипломиран архитект од Куманово. Нејзините планови се да продолжи со постдипломски студии во Холандија.

 

dragana


За да ја реализира нејзината цел, Драгана аплицира за стипендија за сместување, меѓутоа потребна ѝ е наша помош затоа што за да ја добие стипендијата треба да собере колку што може повеќе гласови.

Гласањето завршува на 15 јули. Да ѝ помогнеме на Драгана да ја реализира нејзината цел и да ја добие стипендијата. ТУКА  можете да гласате.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование