X
 15.01.2017 Економија

Компании кои нудат работа: ТЕЛЕКОМ, НЛБ Тутунска, ШПАРКАСЕ, СН Брокер, НЕУРОМЕДИКА, CMX...Вработување во CMX, се бараат луѓе што имаат познавање на француски јазик или италијански јазик

ТЕЛЕКОМ вработува! Отворени се 10 работни места... Пријавете се

Оглас за вработување во СН Брокер! Се бараат лица низ цела Македонија... Линк до огласот

Отворени се 125 работни места во НЕУРОМЕДИКА... Профили кои се бараат

НЛБ Тутунска банка вработува... Линк до огласот

Отворени се две работни места во ШПАРКАСЕ банка... Пријавете се!

Линк до сите активни огласи за работа

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија