X
 06.06.2017 Технологија

Заедно ја славиме победата на Вардар со шампионски попуст на телефони и подарок дрес


-    Попуст од 1000 денари на сите телефони од Телеком во Smart постпејд и Magenta 1 пакетите
-    Подарок дрес од европскиот шампион Вардар за Magenta 1 корисниците
Македонски Телеком како најверен долгогодишен поддржувач на нашиот европски шампион Вардар подготви одлично изненадување за своите корисници. Горди на историскиот успех  којшто го постигна Вардар, Македонски Телеком од утре до 18 јуни овозможува шампионски попуст од 1000 денари на сите телефони од своето портфолио. Попустот се однесува за купување на телефони во Доверба 24 во Smart M/ L постпејд, како и за Magenta 1 M/ L пакетите.

Дополнително, во периодот од 7 до 18 јуни, Magenta 1 M/L корисници на Македонски Телеком ќе добијат на подарок екслузивен дрес на нашиот шампион Вардар. Сите нови и постојни Magenta 1 M/ L корисници кои ќе го обноват договорот Доверба 24, имаат можност да го добијат овој уникатен подарок. Дрес ќе добијат и кoрисниците со Фамилијарен буџет во Magenta 1 M/L пакетите.
Повеќе детали за шампионската промоција, корисниците може да добијат во најблиската Телеком продавница.

                

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија