X
 01.09.2017 Образование

Втор уписен рок на Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“, Охрид

Понеделник и вторник, 4 и 5 септември, на УИНТ Охрид ќе се врши прием на студенти во вториот уписен рок.


 Слободни места сеуште, има на факултетите за Информатички системи, визуелизација, мултимедијална и анимациска техника; Компјутерски мрежи и безбедност; Машинска интелигенција и роботика; Дигитална бизнис информатика и Е-Влада, Е-Бизнис, Е-Култура. Можност за студирање има на четиригодишни и тригодишни студии.


На веб страната на Универзитетот http://www.uist.edu.mk, можат да се најдат повеќе информации, како за уписите така и за понудените факултетски програми.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование