X
 17.05.2023 Стипендии

Стипендии за студиски престој од владата на Тајван

Владата на Тајван доделува стипендии за странски студенти и професионалци за студиски престој во период од 3 до 12 месеци. На повикот може да се пријавуваат студенти или експерти од областа на општествените науки.

Пријавувањето трае до 30 јуни.

Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    30.06.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии