X
 18.08.2022 Стипендии

Целосно финансирана стипендија во Сингапур за трет циклус студии за 2022 година

Продолжете ги третиот циклус студии во Сингапур и однесете го вашето истражување до поголеми височини.

Студиите ќе се изведуваат на англиски јазик во вашата избрана лабораторија во различни истражувачки институти. Студентите ќе бидат надгледувани од истакнати и светски познати истражувачи во овие лаборатории. По успешното завршување, на студентите ќе им се додели диплома за докторат.

Повеќе информации може да најдете ТУКА.
Ако сакате да аплицирате, тоа можете да го направите ТУКА.

 
Активен до:    01.12.2022
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии