X
 19.12.2022 Стипендии

Целосни стипендии за студирање на Технолошкиот институт во Пекинг

Владата на Кина доделува стипендии за странски кандидати за студии на Технолошкиот институт во Пекинг (БИТ).

Стипендиите се доделуваат за додипломски, магистерски и докторски студии, како и за истражувачки престој. Тие ги покриваат сите трошоци потребни за студирањето.

Пријавувањето трае до 15 април. Повеќе информации можете да најдете овде.
Активен до:    15.04.2023
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии