X
 20.04.2023 Стипендии

Стипендии за докторски студии во Сингапур

Се доделуваат стипендии за докторски студии во областа на информатичката технологија во Сингапур.

По докторирањето, странските жители остануваат да работат во Сингапур во период од три години. Стипендијата ги покрива сите трошоци поврзани со студирањето.

Пријавувањето трае до 1 август. Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    01.08.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии