X
 21.10.2019

„Гладна кокошка, гладен петел“... Деца дополнуваа народни поговорки

Прашавме неколку деца на возраст од 7 до 11 години да довршат петнаесетина поговорки. Одговорите се навистина интересни. Прочитајте повеќе на Деца.мк


Издвојуваме