X
 23.05.2023 Стипендии

Стипендии од Универзитетот во Винипег, Канада

Универзитетот во Винипег во Канада доделува стипендии за додипломски или последипломски студии или за курсеви по англиски јазик наменети за странски студенти. Ќе бидат доделени вкупно 18 стипендии кои покриваат дел од трошоците за студирањето.

Пријавувањето за додипломски студии е 1 април, а тоа за последипломски студии е 1 јуни. Пријавувањето за програмите за англиски јазик трае до 1 октомври.

Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    01.10.2023

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии