X
 24.06.2022 Стипендии

Стипендии од колеџ „Даглас“, Канада

Отворен е повикот за стипендии на колеџот „Даглас“ во Канада. Стипендиите се доделуваат на нови странски студенти на додипломски студии и изнесуваат до 7.000 канадски долари.

Пријавувањето за стипендиите трае до 30 септември.

Повеќе информации пронајдете овде.
Активен до:    30.09.2022

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии