X
 25.08.2020 Стипендии

Аплицирајте за IBRAF програмата за стипендија

Отворени се апликациите за IBRAF програмата за стипендии. Целта на програмата е да се преброди јазот помеѓу учењето и ангажманот во меѓународна соработка, овозможувајќи им на професионалците да ги искусат, истражуваат и сфатат добрите практики и проекти во социо-економскиот развој.

ТУКА можете да дознаете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    31.12.2099
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии