X
 27.06.2021 Стипендии

Стипендии за студии на универзитетот „Брунел“ во Лондон

Универзитетот „Брунел“ во Лондон доделува стипендии за студирање наменети за додипломски, последипломски или докторски студии кои започнуваат во септември 2021 или јануари 2022.

Стипендиите се во вредност од 6.000 фунти годишно. Студентите на последипломски студии добиваат стипендија само една година, додека додипломските може да добијат стипендија за најмногу три години. Пријавувањето за започнување на студиите во септември трае до 30 јуни, а тоа за јануари трае до 20 ноември.

Повеќе информации пронајдете овде
Активен до:    20.11.2021
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии