X
 29.01.2022 Стипендии

Стипендии од Универзитетот на Мелбурн, Австралија

Универзитетот на Мелбурн во Австралија доделува околу 600 стипендии за домашни и странски студенти кои се во износ од најмногу 110.000 долари.

Стипендиите се доделуваат за магистерски студии или истражувачки програми. Кандидатите треба да бидат примени на универзитетот за да бидат земени предвид за стипендија.

Пријавувањето трае до 31 октомври. Повеќе информации пронајдете овде. 
Активен до:    31.10.2022
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии