Избришани сцени од „Пријатели“ што никогаш не ги видовме во серијата

Избришани сцени од „Пријатели“ што никогаш не ги видовме во серијата

Подготвил: Драгана Петрушевска

Лектор: Ивана Кузманоска

Серијата сте ја гледале повеќепати, но некои сцени никогаш не сте ги виделе бидејќи биле избришани од различни причини. Или за да се избегнат негативни реакции од публиката или поради светски настани што се случиле помеѓу снимањето и прикажувањето.

Во видеото во продолжение се дадени најдобрите 10 сцени што никогаш не биле прикажани во „Пријатели“.


Извор: msn.com
Фото: YouTube