Макрофотографии што го покажуваат овој свет на сосема поинаков начин

Макрофотографии што го покажуваат овој свет на сосема поинаков начин

Подготвил: Тамара Гроздановски

Саи Пикселс е страстен фотограф кој обожава да ја користи техниката макрофотографија. Овој фотограф сака да ја доловува природата со неговата мала камера.

Како што вели, никогаш не очекувал макрофотографијата да го научи многу лекции за природата и светот што нè опкружуваат. Погледнете дел од неговите фотографии што го прикажуваат светот на малку поразличен начин од што сме навикнати да го гледаме.


Извор: Bored Panda
Фото: Instagram