Оглас за пракса во АрцелорМиттал

Оглас за пракса во АрцелорМиттал

АрцелорМиттал е водечки светски производител на челик со претставништва во повеќе од 60 земји. Присутни сме на пазарот во Македонија од 2004 година и постојано се стремиме да го поттикнеме развојот и напредокот на младите кадри преку практикантска програма во различни области.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје нуди пракса со полно работно време во:
- Оддел за програмирање
- Оддел за проекти и централно одржување
- Оддел за здравје, безбедност и екологија

Придобивки:
- 3 месечна практикантска работа со ментор
- континуиран процес на учење и развој на вештини
- покриени трошоци за превоз и храна
- професионална работна атмосфера
- стекнување искуство во меѓународна компанија

Сите студенти (апсолвенти, дипломирани и постдипломци) на ФЕИТ, ФИНКИ и Машински факултет кои имаат добри компјутерски вештини, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV на HRJobs.Skopje@mittalco.com, со назнака „Апликација за пракса – Одделот за кој аплицирате“, најдоцна до 17.10.2018.