НИКОБ вработува! Отворени се 3 (три) работни позиции

НИКОБ вработува! Отворени се 3 (три) работни позиции

НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НИКОБ има потреба од вработување на: 

МРЕЖЕН ИНЖЕНЕР
Познавања:
- Мрежно адресирање
- Локални мрежи
Предност: Cisco рутери, Cisco ASA огнени ѕидови, pfSence, Proxy server, Port Forward, Рутирање, VPN мрежи, DHCP, Linux,Vindiows

СИСТЕМ ИНЖЕНЕР
Познавања : Windows
Предност: IIS, Apache, Nginx, Mail Servers, DNS Server, Hyper-V, VMWare, Microsoft Cluster, Storage Systems, Linux

СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР
Познавања: Windows
Предност: Microsoft Active Directory, LDAP, Mail Servers, Microsoft SQL Server, Microsoft Office, Linux .

Заинтересираните кандидати да се пријават на www.nikob.com.mk (отворете вработување пополнете ја апликацијата и испратете) или на nikob@nikob.com.mk (со назнака вработување инженери).

Напомена: НИКОБ гарантира дека апликациите со вашите лични податоци кои ќе пристигнат во агенцијата, согласно Законот за лични податоци ќе бидат користени при селекција за вработување и нема да бидат користени во други цели.