Најдобриот шахист го „реши“ Бил Гејтс за 12 секунди

Најдобриот шахист го „реши“ Бил Гејтс за 12 секунди

На Магнус Карлсен (најдобриот шахист во светот) му беа потребни само 12 секунди за да го "реши" Бил Гејтс.