Оглас за вработување во Делшоп - Скопје

Оглас за вработување во Делшоп - Скопје

ДЕЛШОП- Скопје има потреба од :

Менаџер за управување со деловна зграда

Потребни квалификации:
ВСС (градедежен или архитектура)
Претходно работно искуство минимум 5 години со управување на зграда или организација на градба или слично
Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
Познавање на работа со компјутери
Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија
Комуникациски вештини, самоиницијативност, одржување фокус и висок степен на точност

Одговорности и задачи:
Управување со одржување на зградата
Наоѓање фирми кои прават ситни и големи поправки
Наоѓање фирми за изведба на разни потреби за фукнционирање на просторот
Се менаџира магацинот за резервни делови за потребите на деловниот простор
Комуникација со клиенти, комуникација со институции и компании

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на ristova.hr@gmail.com
Краен рок за аплицирање е 15.07.2021 година.