Што ако Ковид-19 никогаш не исчезне?

Што ако Ковид-19 никогаш не исчезне?

Подготвил: Тамара Гроздановски

Лектор: Ивана Кузманоска

Од почетокот на минатата година животот на сите драстично ни се промени со појавата на коронавирусот. Оттогаш сите се прашуваме кога ќе дојде денот кога ќе исчезне.

Но, што ако никогаш не дојде до тоа?

Можеме со сигурност да кажеме дека на сите ни е доста од маски, вакцини, тестирања, мерки и сето она што ни се наметна со појавата на Ковид-19.

Но, што ако никогаш не исчезне? Дали треба да се навикнeме дека тие работи засекогаш ќе бидат секојдневен дел од нашиот живот?Извор: What if
Фото: Screenshot/YouTube