Не го интересираат играчки, туку по цел ден е пред ТВ. Ако го изгаснам, ужасно плаче, што да направам?

Не го интересираат играчки, туку по цел ден е пред ТВ. Ако го изгаснам, ужасно плаче, што да направам?

Мојот син има 5 години. Кога е дома, не го интересираат играчки, туку по цел ден е пред телевизор, а ако го изгаснам, ужасно плаче. На продавница не можам да го однесам зашто сѐ сака да купи. Кога сме надвор, не ме држи за рака, ми бега и секогаш прави сѐ што сака. Што да направам?

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк