Стигнаа казните во градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче - откако мајка пријави дека ѝ го заплашувале детето

Стигнаа казните во градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче - откако мајка пријави дека ѝ го заплашувале детето

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното тригодишно девојче било малтретирано и плашено дека ќе биде затворано во шкаф, се казнети со парична казна.

Продолжението прочитајте го на ОВОЈ ЛИНК