Вечерва проследете ја првата виртуелна претстава на Wonderland Theatre

Вечерва проследете ја првата виртуелна претстава на Wonderland Theatre

Независниот Wonderland Theatre вечерва во 20 часот ќе ја има својата прва театарска премиера онлајн. Претставата со наслов „Илузии“ е работена според мотиви од истоимената драма на најпознатиот современ руски писател Иван Вирипаев.

Режијата е на Нела Витошевиќ, а улогите ги играат актерите: Драгана Лошкова, Ивана Павлаковиќ, Никола Настоски и Исмет Шабановиќ. Монтажата ја направи Васил Христов. Музиката е на Огнен Анастасовски.
Претставата ќе се емитува од 20:00 часот на каналот на Wonderland Theatre на „Јутјуб“, на овој ЛИНК, а потоа ќе остане на истата страница за да може публиката и понатаму да ја гледа.