Бебе искасано и со повреда на глава во скопска градинка. Мајката прашува каде биле воспитувачките?

Бебе искасано и со повреда на глава во скопска градинка. Мајката прашува каде биле воспитувачките?

Единаесетмесечно бебе, искасано и со повреда на главата, вчера по престојот во скопска градинка им било предадено на родителите без воопшто да ги информираат како дошло до повредите. Мајката на Фејсбук објави фотографии од повреденото бебе и напиша низ каква голгота поминале вчера. Настанот се случил во градинката „Раде Јовчевски-Корчагин“ во Општина Центар.

Деца.мк ја контактираа мајката која им ја потврди случката, прочитајте повеќе на ОВОЈ ЛИНК