Не му давам парчиња храна за да не се задави. Како да го надминам тој страв?

Не му давам парчиња храна за да не се задави. Како да го надминам тој страв?

Како може да си помогнам да го надминам стравот, имам бебе од една година, но сѐ уште се плашам да му дадам парченца храна да не се задави. Дали можам некако да го пребродам овој страв?

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк