Косовскиот премиер со обичните патници чека контрола на аеродром

Косовскиот премиер со обичните патници чека контрола на аеродром

Подготвил: Билјана Арсовска

Новиот косовски премиер Аљбин Курти бил забележан како чека за извршување на рутинските процедури на аеродромот „Адем Јашари“ во Приштина заедно со обичните патници.

Фотографиите веднаш беа споделени на социјалните мрежи и наидоа на пофалби за Курти.