Универзитетот „Харвард“ нуди бесплатни онлајн-курсеви и часови

Универзитетот „Харвард“ нуди бесплатни онлајн-курсеви и часови

Апликантите се поканети да аплицираат за онлајн-курсеви на Универзитетот „Харвард“ за 2020 година. Бесплатните онлајн-курсеви на универзитетот „Харвард“ се достапни за секого од кој било агол на светот. „Харвард“ нуди 55 бесплатни онлајн-курсеви со сертификати.

Достапни се сите курсеви, вклучително и компјутерски науки, социјални науки, наука за податоци, хуманистички науки, бизнис, здравство и медицина, математика, програмирање, едукација и обука.

ТУКА можете да аплицирате и да дознаете нешто повеќе за курсевите.