Оглас за практична настава во ПроКредит Банка - Струга

Оглас за практична настава во ПроКредит Банка - Струга

Потребни услови за аплицирање:

• лица со завршено средно образование или студенти на додипломски студии;
• комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен.

Практичната настава ќе биде со времетраење од 5 - 8 часа дневно во период од еден до три месеци. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6.000 - 8.000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратетe го вашето CV на англиски јазик на mkd.Job@procredit-group.com со назнака „За практична настава - Струга” или доставете го вашето CV експозитурата во Струга не подоцна од 25.10.2021 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.