LUSH вработува асистент за продажба

LUSH вработува асистент за продажба

LUSH (ЛУСХ БАЛКАН ДООЕЛ) има потреба од асистент за продажба во Сити мол и Ист гејт мол

Аплицирање на info@lush.com.mk

Опис на работни обврски и одговорности:

Директна продажба и презентација на козметика.

Ви нудиме:

• Полно работно време од понеделник - недела (максимум 5 работни дена до слободен/слободни денови)
• Загарантирана плата од 23.000 ден и бонуси.
• Мотивирачки варијабилен дел – индивидуални и тимски БОНУСИ
• Динамична работна атмосфера
• Годишни одмори: 2 недели летен и 2 недели зимски.

Идеални кандидати се:
• Комуникативни личности со презентациски и продажни вештини;
• Динамични и темпераментни личности
• Способни за индивидуална и тимска работа
• Со основно познавање од областа на компјутерско работење (MS Office)
• Основно познавање на Англиски јазик.
• Со завршено средно образование