Оглас за вработување во Сет Компјутери

Оглас за вработување во Сет Компјутери

За Референт за продажба - Велес

Минимум ССС;
•    Возачка дозвола Б категорија (Незадолжителна)
•    Пожелно, но не и неопходно е претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
•    Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;  
•    Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
•    Големо познавање и продажба на некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
•    Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на продажниот салон;
•    Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
•    Други работни задачи поврзани со секојневното функционирање на продажниот салон;
•    Почетна основна нето плата во износ од 11.500 денари.
Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: najdirabota@setec.mk.

За Референт за продажба - Кавадарци
 

Минимум ССС;
•    Возачка дозвола Б категорија (Незадолжителна)
•    Пожелно, но не и неопходно е претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
•    Познавање на работа со компјутер, Microsoft Office пакетот, Интернет пребарувачи;  
•    Познавањето на англискиот јазик ќе се смета за предност;
•    Големо познавање и продажба на некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;
•    Работа со документи поврзани со секојневното функционирање на продажниот салон;
•    Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
•    Други работни задачи поврзани со секојневното функционирање на продажниот салон;
•    Почетна основна нето плата во износ од 11.500 денари.
Доколку сте заинтересирани за интересна и динамична работа, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: najdirabota@setec.mk.