Колку чини да се осигура домот: Промотивни понуди на Кроација!

Колку чини да се осигура домот: Промотивни понуди на Кроација!

Кроација Осигурување неживот нуди три пакети за осигурување на имотот, Основен, Стандарден и Премиум пакет, кои го штитат вашиот дом.

Цената на пакетите се движи од 1573 денари до 3956 денари, а вклучува голем избор на можни незгоди што можат да направат голема штета во домот и да го оптоварат вашиот буџет.

Повеќе информации на crosig.mk и на маил imot@crosig.mk