Роденденски попуст во Кроација осигурување-неживот

Роденденски попуст во Кроација осигурување-неживот

Брендот кој повеќе од 130 години го осигурува она што вие го создавате, ве поканува во месец Април заедно да го прославиме нашиот 7 роденден.

 

crosig

 

Повелете во некоја од нашите подружници и искористете го роденденскиот попуст од 10 посто на сите наши полиси.*

 

Привилегија е да се биде дел од вашето секојдневие и заедно да ги прославуваме важните настани.

 

*попустот важи за сите незадолжителни полиси

 

www.crosig.mk  Facebook