Месец на КРОАЦИЈА: Утре сите во Веро-џамбо!

Месец на КРОАЦИЈА: Утре сите во Веро-џамбо!Месец април е месец на Кроација. Покрај роденденскиот попуст кој трае целиот месец, во сабота на 9 април ве покануваме во Веро-џамбо центарот да се дружиме со театарската претстава - "Ѕвезда", face paint (цртање на лице), и многу други изненадувања за нашите посетители.

Ве очекуваме од 11 часот во Веро-џамбо!