Објавени се резултатите за американската зелена карта

Објавени се резултатите за американската зелена картаСекоја година во периодот од октомври до ноември милиони луѓе низ целиот свет се пријавуват на најголемата „лотарија“ за зелена карта. Вчера беа објавени резултатите од лотаријата...

Проверете дали сте добитник на зелена карта на ОВОЈ ЛИНК