Најчитаните информации од изминатава недела:Осомничени професори

Најчитаните информации од изминатава недела:Осомничени професори

Подготвил: Тамара Гроздановски

Изминатава недела „најжешки“ теми беа осомничените професори и нивното приведување, кандидатите за ректор и секако, екстерното тестирање. И покрај се', Марјан успеа да не' насмее со неговото најново видео, а дознавме и колку вреди факултетската диплома за американските студенти. Во продолжение проследете ги најчитаните информации од изминатава недела.

 

ukim


Обвинителство: Професори се осомничени дека барале пари но и сексуални услуги за испит

Писмо од средношколец до Министерот за образование и наука: За (не)објективноста на екстерното оценување

Што му се случува на телото ако не внесувате шеќер 10 дена?

Кога десет илјади Македонци се ожениле со Персијки? - прашање за екстерно за шесто одделение

МВР: Тарифата за испит кај осомничените професори била од 500 до 1000 евра

Откриено е како Коперфилд го изведува својот најпознат трик

Тест за КГБ агенти: Можете ли да ја решите оваа загатка?

Хаосот во образованието предизвикан од екстерното тестирање

Колку вреди факултетската диплома за американските студенти?

Кој ќе биде новиот ректор на УКИМ?

5 причини зошто го сакам!?

"Подобро од илјадници денови напорно учење е еден ден поминат со добар наставник"

Марјан Ѓорѓиевски: Фази на животот

Како живее најголемиот математичар на денешницата?