Бесплатно преземете над 500 книги за архитектура!

Бесплатно преземете над 500 книги за архитектура!

Подготвил: Тамара Гроздановски

Нема сомнеж дека читањето е наједноставниот начин за човек да се стекне со знаење од еден извор. Оваа тенденција е дигитализирана кога книгите добија дигитален медиумски еквивалент - е-книги.

 

книги


Во продолжение ви нудиме бесплатни книги по архитектура кои можете веднаш да ги преземете.

tunes.apple.com
Bookrix.com
Gutenberg.org
Archive.org
Paperhouses.co
Architecturecourses.org
loyalbooks.com
E-booksdirectory.com
Manybooks.net


А на овој линк можете дополнително да преземете повеќе бесплатни книги.