Оглас за вработување во ESSE. Се бара: Оператор во магацин Скопје

Оглас за вработување во ESSE. Се бара: Оператор во магацин Скопје

Позиција: Оператор во магацин Скопје.

Работно место:
- Спремање на стока по фактури
- Прием и обработка на вратена стока
- Утовар на стоката кај дистрибутерите
- Учество во попис

Наши барања:
• Трудољубивост и доверливост
• Мотивација за работа во тим
• Возачка дозвола Б категорија
• Пожелно е познавање на управување со електричен вилушкар

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик на info@esse.mk.